menu

Cukrář/ka

Název společnosti
THERMAL - F, a.s. - 000

Další informace

Kontakt: Špačková Gabriela, tel.: 359 002 450, e-mail: spackova@thermal.cz Náplň práce: samostatná příprava cukrářských výrobků pro hotelové hosty. Příprava dezertů pro snídaňový a restaurační provoz hotelu. Praxe v profesionální kuchyni výhodou. Požadujeme pečlivost, zodpovědnost a smysl pro detail, kreativitu, flexibilitu a schopnost týmové práce. Práce v turnusu krátký/dlouhý týden. Zvláštní prémie, příspěvek na spoření na stáří, sick day, stravování v hotelové personální jídelně za symbolickou cenu, možnost ubytování za zvýhodněné zaměstnanecké ceny v hotelu, možnost čerpání lázeňských procedur za zvýhodněné zaměstnanecké ceny v hotelu, možnost bezplatného vstupu do Saunia Thermal Resortu s bazénem s vřídelní vodou, výměnné rekreační pobyty za zvýhodněné zaměstnanecké ceny (Čechy, Slovensko, Maďarsko), vzdělávací program (cizí jazyky, zvyšování kvalifikace, rozšiřování znalostí, pracovní podpora), možnost zvýhodněného vstupu na vybrané kulturní, společenské a sportovní akce; možnost parkování v hotelových garážích za zvýhodněné ceny. tnavatele při dalším vzdělávání, mimořádné odměny z motivačního programu, vyšší příplatky za práci o víkendech, slevy na hotelové produkty a služby, výhodné parkovné a mobilní tarify.

Informace

Publikováno
4. 11. 2025
Pracovní vztah
Hlavní pracovní poměr
Mzdové ohodnocení
28 000 - 34 000 Kč
Kontaktní osoba
Úřad Správce