menu

Nutriční terapeut/ka a vedoucí stravovacího úseku

Název společnosti
Hospic na Svatém Kopečku

Další informace

Požadujeme: odborná a zdravotní způsobilost § 15 zákona č. 96/2004 Sb. zdravotní průkaz v potravinářství práce s PC na uživatelské úrovni zodpovědnost a aktivní přístup k práci samostatnost, flexibilita, komunikační schopnosti spolehlivost, schopnost týmové práce - vedení kolektivu, bezúhonnost empatický vztah k starým lidem a příjemné vystupování výhodou je orientace v problematice paliativní a hospicové péče zkušenost s vedením menšího týmu Náplň práce: zpracování a vyhodnocování nutriční anamnézy pacientů organizace a kontrola dietního systému stravování normování stravy a jednotlivých jídel tvorba jídelníčků organizace provozu, plánování směn, vedení dokumentace Nabízíme: příjemné pracovní prostředí plný nebo částečný úvazek zázemí stabilní organizace práci, která dává smysl čtvrtletní odměny zajištění obědů na pracovišti s příspěvkem od zaměstnavatele pět týdnů dovolené Kontakt je možný POUZE e-mailem nebo telefonicky v době od 10.00 do 16.00 hodin.

Informace

Publikováno
15. 9. 2025
Pracovní vztah
Hlavní pracovní poměr
Práce na zkrácený úvazek
Mzdové ohodnocení
42 000 Kč
Kontaktní osoba
Úřad Správce