menu

číšník/servírka v restauraci

Název společnosti
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - FMK

Další informace

Nástup do zaměstnání dohodou na dobu určitou. Náplň práce: Obsluha hostů; zadávání objednávek do systému; pultový prodej zákazníkům restaurace a bufetu (káva, cukrovinky, bagety, studená a teplá kuchyně); práce na pokladně (hotovost, karty);obsluha technologického vybavení restaurace; mytí použitého nádobí; úklid prodejních prostor a zázemí provozu; pomocné práce při přípravě výrobků studené a teplé kuchyně; nepravidelná výpomoc při pořádání akcí (catering, rauty, bankety, číše vína apod.). Co od Vás požadujeme? Zajištění obsluhy zákazníků v restauraci (PO – PÁ); pomocné práce při přípravě výrobků studené a teplé kuchyně (např. čištění zeleniny, bagety, chlebíčky..); vyučení nebo praxe v oboru; pracovní zkušenosti na obdobných pozicích vítány; samostatnost; příjemné vystupování a komunikace se zákazníky; chuť pracovat; schopnost pracovat v týmu; znalost AJ vítána.

Informace

Publikováno
19. 8. 2025
Pracovní vztah
Hlavní pracovní poměr
Mzdové ohodnocení
26 000 - 27 000 Kč
Kontaktní osoba
Úřad Správce