Další informace
								Upřesňující informace
Požadovaná kvalifikace:
SO s maturitou nebo vysokoškolské v oboru potravinářském (nebo příbuzném), praxe min. 2 roky na stejné pozici PODMÍNKOU!!!, komunikativnost, organizační schopnosti, odpovědnost, asertivita,  důslednost, AJ výhodou
Povinnosti a odpovědnost:
K pracovní činnosti přísluší kromě všeobecných práv a povinností dle legislativy a interních předpisů firmy tato další práva a povinnosti: 
a) komunikace s dozorovými orgány
b) Monitoruje platnou legislativu související s činností firmy a aplikace do praxe
c) Zodpovídá za zavádění a revizi podnikových směrnic, systému HACCP a IFS
d) kontroluje a dodržuje správnou výrobní praxi a základní hygienické normy
e) schvaluje z hlediska dodržení inter.předpisy a platné legislativy
f) kontroluje deklaraci na etiketách, EAN kódy
g) zodpovídá za udržování a zlepšování systémů jakosti, 
h) zodpovídá a provádí aktuálně školení (např.v oblasti hygienického minima, systémů jakosti  atd.)
ch) dodržuje BOZP a PO a zodpovídá za administrativní agendu BOZP + PO
i) Zajišťuje a připravuje řádný průběh externích a interních auditů jakosti.
j) Vydávání příkazů ke stažení zdravotně závadného výrobku a předkládá ke schválení řediteli závodu.
k) Tvorba specifikací ve spolupráci s vedoucím laboratoře a technologem výroby a připravuje podklady pro zavádění nových výrobků na trh
l) Kontroluje dodržování správné výrobní praxe a dodržení standardu výrobků zdravotně nezávadných. Rozhoduje o nastavení respirace výrobků.
m) zajišťuje kontrolu DDD ve spolupráci s vedoucím laboratoře
n) zodpovídá za vyřizování kvalitativních reklamací a vede evidenci
o) odpovídá za zavedení a udržování postupů pro prevenci falšování potravin, identifikuje potřeby zdrojů pro zajištění obrany před falšováním potravin a zajišťuje podporu povědomí potřebě a prvcích prevence falšování potravin v rámci celé organizace
p) odpovídá za CCP1, CCP2, CCP3, CCP4
q) zajišťuje metrologii
r) má odpovědnost za obranu závodu
˘	Implementaci a udržování postupů zajišťujících ochranu potravin před úmyslnými nebo záměrnými činy kontaminování výrobku
˘	Zajištění podpory povědomí o prvcích obrany závodu v celé organizaci
˘	Komunikaci s externími stranami (Tiskem, úřady, zákazníky, dozorovými orgány) v záležitostech týkajících se obrany závodu
˘	Navrhování a organizování nápravných opatření při porušení zavedených opatření na obranu závodu
˘	Koordinace interních prověrek a testování zavedených pravidel pro obranu závodu
˘	Identifikace potřeby zdrojů pro zajištění správné funkce systému obrany závodu
˘	Koordinace porad zabývajících se přezkoumání systému obrany závodu, řešení závažných porušení prvků obrany závodu
˘	Předkládání zpráv o výkonnosti postupů zajišťujících obranu závodu a potřebě jeho zlepšování vrcholovému vedení 
Pravomoci:
- rozhodovat ve všech otázkách, které se týkají řízení jakosti a bezpečnosti produktu
- zajišťuje nastavení preventivních opatření
- pravomoci v uvedeném rozsahu může  pracovník uplatnit po předchozím projednání s ŘZ nebo majitelem firmy.
Zaměstnanecké výhody:
- stravenky v hodnotě 100 Kč.
Kontakt : telefonicky, e-mailem