menu

šéfkuchař/ka

Název společnosti
Nemocnice Jindřichův Hradec, a.s.

Další informace

KONTAKT: E-MAILEM - jednosměnný provoz s posunutou směnou (5.30 - 14.00, 10.30 - 19.00) Požadujeme: - minimálně střední odborné vzdělání - dobrý zdravotní stav - smysl pro pořádek a čistotu, organizační schopnosti - trestní bezúhonnost - ochotu učit se novým technologickým postupům - praxi v gastroprovozu min. 3 roky Náplň práce: - samostatná příprava a výdej jídel a diet - hrubá příprava syrového masa - organizace chodu kuchyně - dohlížení na dodržování norem a správné hospodaření se surovinami - zastupuje vedoucího OLVAS v době jeho nepřítomnosti Výhody: - 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, dotované stravování, parkování v areálu nemocnice zdarma a další benefity viz na www.nemjh.cz

Informace

Publikováno
30. 7. 2025
Pracovní vztah
Hlavní pracovní poměr
Mzdové ohodnocení
32 000 Kč
Kontaktní osoba
Úřad Správce