menu

Kuchař/ka

Název společnosti
Šumpercana s.r.o.

Další informace

Požadavky: - Zkušenost s vedením kuchyně/restaurace. - Zkušenost (prokazatelnou) s italskou gastronomií alespoň 2 roky. - Zahraniční praxe alespoň 1 rok. - Praxe v pozici kuchaře alespoň 2 roky. Hlavní odpovědnosti a činnosti: - Příprava pokrmů. - Příprava tradičních italských jídel podle standardizovaných receptur (např. těstoviny, risotto, pizza, antipasti, dezerty). - Zajištění správného zpracování čerstvých surovin, jako jsou těstoviny, omáčky, mořské plody a další ingredience typické pro italskou kuchyni. - Kreativní přístup k tvorbě a prezentaci jídel. - Udržování čistoty na pracovišti v souladu s HACCP normami. - Pravidelná kontrola skladových zásob a jejich správné skladování. - Spolupráce s týmem kuchařů a dalšími členy personálu. - Aktivní účast na školeních a rozvoji svých kuchařských dovedností. - Zodpovědnost za kvalitu připravovaných pokrmů. - Dodržování časových harmonogramů při přípravě jídel. Nabízíme: o Příležitost stát se součástí živého a přátelského prostředí. Pokud máte zájem o tuto pozici, neváhejte a připojte se k našemu týmu! Pošlete nám svůj životopis na renata.vaverkova@nemocnicesumperk.cz

Informace

Publikováno
15. 5. 2025
Pracovní vztah
Hlavní pracovní poměr
Mzdové ohodnocení
30 000 Kč
Kontaktní osoba
Úřad Správce