menu

KUCHAŘ/KA

Název společnosti
Sdružení TULIPAN, z.s.-018

Další informace

Co vás čeká vařit a připravovat jídlo a všechno, co s ním souvisí příprava a úprava produktů a pokrmů pracovat s poctivými a sezónními surovinami pracovat na sobě, aby vše, co od Vás z kuchyně vyjde k hostům, bylo perfektní řídit se dle hygienických a potravinářských pravidel, dodržování zásad HACCP připravovat gastronomické akce a cateringy tvorba vhodných skladeb pokrmů při tvorbě jídelního lístku zvolení vhodného technologického postupu pro přípravu pokrmů komunikace s obsluhou restaurace a přijímání objednávek a následný výdej jídel, jak teplých tak studených pokrmů dodržování technologických postupů při uskladnění potravin nákup zboží, kontrola zboží i skladových zásob příprava a aranžování rautů práce s pokladními systémy operativní řešení zjištěných nedostatků další činnosti související s provozem bistra jinde nespecifikované Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít zkušenost s vařením (vyučení v oboru není podmínkou) zájem o nové trendy v oboru znalost práce na PC znalost hygienických směrnic a systému HACCP (je vítána, ale není podmínkou) spolehlivost, flexibilita, iniciativní a proaktivní jednání komunikativnost příjemné vystupování týmový duch, protože budete trávit čas se svými kolegy na provoze blízký přístup "náš zákazník, náš pán", protože hosté jsou u nás na prvním místě Co vám můžeme nabídnout odpovídající platové ohodnocení příjemné pracovní prostředí Zaměstnanecké výhody: možnost seberealizace stabilní platové podmínky práci v příjemném kolektivu možnost vzdělávání firemní benefity Hlásit se emailem nebo telefonicky v době od 8:30 do 13:30.

Informace

Publikováno
30. 5. 2025
Pracovní vztah
Hlavní pracovní poměr
Mzdové ohodnocení
30 000 - 35 000 Kč
Kontaktní osoba
Úřad Správce