z:14/3/2025
Náplň práce
- odběr vzorků pro senzorickou a mikrobiologickou analýzu
- kontrola kvality provedené sanitace ve výrobě
- kontrola dodržování CP a CCP, hygienických zásad a pořádku ve výrobě
- kontrola jakosti vstupních surovin, které uvolňuje do výroby
- zakládání, archivace a vyhodnocení referenčních vzorků z výroby
- příprava laboratorního materiálu
- práce ve třísměnném provozu
- od 14.07.2025 přechod na nepřetržitý provoz po DOČASNOU dobu 3 let (navýšení mzdy o 10 %).
Požadujeme:
- SŠ/VŠ vzdělání v potravinářském oboru (technologie a kvalita potravin, senzorické hodnocení potravin, mikrobiologie potravin)
- zodpovědnost, pečlivost
- praxe v oboru – výhodou, ne podmínkou
- ochota pracovat na třísměnný provoz od pondělí do pátku (víkendy volné).
Nabízíme:
- 5 dní dovolené navíc.
Kontakt telefonicky, emailem.