menu

Vedoucí kuchař/ka

Název společnosti
Školní jídelna Hostomice

Další informace

Upřesňující informace: Zkušenost s vedením kuchyně a týmu minimálně 3 roky, znalost tvorby jídelníčku a technologických postupů dle výživových norem, zodpovědnost za skladové hospodářství - objednávky a výdej surovin, efektivní řízení kuchyňských procesů - od přípravy jídel až po jejich výdej, dodržování hygienických norem. Zaměstnanecké výhody: Pravidelné zákonné zvyšování platu, motivační odměny za dobře odvedenou práci, dovolená v rozsahu 5ti týdnů, vzdělávací kurzy a školení, příspěvek na stravování, penzijní připojištění, kulturní zážitky, lékárnu, odměny při pracovních a životních výročích.

Informace

Publikováno
25. 3. 2025
Pracovní vztah
Hlavní pracovní poměr
Mzdové ohodnocení
25 000 - 30 000 Kč
Kontaktní osoba
Úřad Správce