menu

TECHNICKÝ MANAŽER/KA KVALITY

Název společnosti
Polabská zelenina Přerov n. L., s.r.o.

Další informace

- Zajištění procesů systému managementu kvality a bezpečnosti potravin. - Zodpovědnost za evidence stanovených kritických bodů CCP. - Systému kvality podle normy BRC. - Mikrobiologie ve vztahu k chlazenému hotovému jídlu a výrobnímu prostředí. - HACCP Požadavky SŠ / VŠ vzdělání (oblast potravinářství) nebo odpovídající praxe. Znalost systémů kvality a bezpečnosti potravin. PC (min. Microsoft Office) + běžná uživatelská zdatnost. Smysl pro pořádek, pečlivost při zpracovávání dokumentace. Mzdové ohodnocení dohodou (dle znalostí a praxe). Kontaktovat nás můžete e.mailem.

Informace

Publikováno
9. 1. 2025
Pracovní vztah
Hlavní pracovní poměr
Mzdové ohodnocení
48 000 Kč
Kontaktní osoba
Úřad Správce